Začiatok: 17. 06. 2020 00:00
Koniec: 21. 06. 2020 00:00
Typ podujatia: Konferencia
Organizátor: Bulgarian Academy of Sciences, Union of Scientists in Bulgaria, Science & Education Foundation and partners
Miesto konania: Konferencia
Štát: Bulgaria
V rámci Medzinárodných vedeckých podujatí 2020 (International Scientific Events 2020) v Burgase, si Vás dovoľujeme pozvať na konferenciu Agriculture & Food. Prezentované príspevky budú neskôr publikované vo voľne dostupných časopisoch, ktoré sú súčasťou Medzinárodných vedeckých publikácií.
Témy konferencie:
Poľnohospodárstvo
- Ekologické poľnohospodárstvo
- Poľnohospodárska biotechnológia
- Chov hospodárskych zvierat, malé prežúvavce, mlieko a mliečne výrobky
- Veterinárny a kŕmny systém
- Chov hydiny
- Akvakultúra a rybolov
- Poľné plodiny
- pestovanie kvetín
- Ovocie a citrusové plody
- Skleníky a záhradníctvo
- Poľnohospodárske budovy
- Poľnohospodárske stroje
- Hnojivá a chemikálie
- Zavlažovanie a vodné hospodárstvo
- Rastliny, semená a množiteľský materiál
- Ochrana rastlín a hnojenie
- Pozberové ošetrenie
Poľnohospodárska a potravinová politika:
- Precízne poľnohospodárstvo
- Intenzívne metódy pestovania
- Obnoviteľná energia v poľnohospodárstve
- Informačná a komunikačná technológia
- Dovoz a vývoz potravín a poľnohospodárskych výrobkov
- Interakcia medzi poľnohospodárskou výrobou a maloobchodom
- Logistika poľnohospodárskej výroby
- Rozvoj vidieka
- Zamestnanosť v poľnohospodárstve
- Začínajúce podniky v poľnohospodárstve
- Spoločné projekty a know-how
- Financovanie úverov a poľnohospodárskych dotácií
- Právne predpisy EÚ o poľnohospodárstve
- Partnerstvo medzi Európou a poľnohospodármi
- Granty EÚ, verejné súťaže
- Medzinárodná odborná príprava a spolupráca
Potrava:
- Technológia a suroviny na výrobu potravín
- Biotechnologické a nutraceutické technológie
- Nanotechnológie v potravinách a poľnohospodárstve
- Zelené technológie vo výrobe potravín
- Potravinárske stroje
- Príprava potravín
- Balenie potravín
- Bezpečnosť a ochrana potravín
- Kontrola kvality surovín
- Systémy kontroly potravín
- Medzinárodné osvedčenia
- Výživa a stravovacie problémy
Publikované 7.5.2020, autor: ndo