Začiatok: 15. 02. 2017 09:00
Koniec: 17. 02. 2017 16:00
Typ podujatia: Konferencia
Organizátor: University of Chemistry and Technology, Pragu
Miesto konania: Konferencia
Štát: Česká republika
Radi by sme Vás informovali a zároveň srdene pozvali na 8. medzinárodnú konferenciu o chemických reakciách v potravinách s názvom CHEMICAL REACTIONS IN FOODS VIII VIII (CRF 2017), ktorá sa bude konať budúci rok v Prahe v dňoch 15. – 17.februára 2017.
Táto akcia nadväzuje na úspešnú sériu stretnutí, ktorá sa konajú v Prahe už od roku 1992-2012, a to vždy pod záštitou divízie potravinovej chémie, EuCheMS. Kľúčovou témou CRF v roku 2017 je téma
Nové poznatky o chemických reakciách počas spracovania a uskladnenia potravín.
Ak sa chcete zúčastniť, je potrebné sa registregistrovať hneď.
Je možné odoslať abstrakty pre ústnu prezentáci a aj pre plagátovú prezentáciu.
Témy nájdete na webe konferencie. Viac informácií nájdete na web stránke. Pre prípadné otázky môžete kontaktovať crf2017@vscht.cz.
DEADLINES: | |
Abstract submission (oral presentation) | |
Abstract submission (poster presentation) | |
Reduced registration fee | |
Application for participation as a Sponsor or Exhibitor |