Vitajte na informačnom portáli
o Európskom výskumnom priestore (ERA)

Erasmus pre mladých podnikateľov


Začiatok: 28. 09. 2023 17:00

Koniec: 28. 09. 2023 19:00

Typ podujatia: Seminár

Organizátor: CAMIT

Miesto konania: Seminár




Erasmus pre mladých podnikateľov. Zdroj: CAMIT

Európska únia vám ponúka príležitosť vydať sa na cestu osobného a profesionálneho rastu prostredníctvom programu Erasmus pre mladých podnikateľov. Cestujte a žite v zahraničí až šesť mesiacov, spolupracujte so skúseným podnikateľom, ktorý vás bude sprevádzať pri zdokonaľovaní vašich podnikateľských zručností. Dôležité je poznamenať, že neexistuje vekové obmedzenie pre účasť a neexistuje povinnosť zakladať vlastný podnik po ukončení programu.

Nech ste už začali svoje podnikanie v priebehu posledných troch rokov alebo máte nový podnikateľský nápad, môžete sa zapojiť do Programu Erasmus pre mladých podnikateľov a získať neoceniteľné poznatky o podnikaní. Budete spolupracovať s odborníkom v jednej z 45 krajín zapojených do programu.

Ak vás Program Erasmus pre mladých podnikateľov zaujíma, pozývame vás zaregistrovať sa do 26. septembra 2023 na informatívne podujatie, ktoré sa uskutoční 28. septembra 2023 o 17:00, na ktorom získate všetky potrebné informácie a odpovede na vaše otázky.

Pre zabezpečenie miesta na prezentácii jednoducho pošlite e-mail na adresu: eye@camit.sk.

Pre kompletné informácie o Programe Erasmus pre mladých podnikateľov navštívte Program Erasmus pre Mladých Podnikateľov https://www.erasmus-entrepreneurs.eu

Využite túto výnimočnú príležitosť ešte dnes a obohaťte svoj život o neoceniteľné skúsenosti a príležitosti, ktoré tento program ponúka. Prihláste sa hneď teraz na.

Viac informácií:

Erasmus for young entrepreneurs program

Zdroj: https://camit.sk, zverejnené: 25. 9. 2023, autor: rpa

Pridať do Google Calendar