Vitajte na informačnom portáli
o Európskom výskumnom priestore (ERA)

EU space data and their applications in the agricultural and transport sectors in Morocco


Začiatok: 29. 03. 2022 11:00

Koniec: 29. 03. 2022 13:00

Typ podujatia: Webinár

Organizátor: EU Global Action on Space

Miesto konania: Webinár




EU Global Action on Space
Zdroj: EU Global Action on Space

EU Global Action on Space organizuje dňa 29. marca od 11:00 – 13:00 webinár EU space data and their applications in the agricultural and transport sectors in Morocco.

Na webinári budú účastníci skúmať potenciál Vesmírneho programu Únie pre poľnohospodársky a dopravný sektor v Maroku. Odborníci z Európskej komisie, Agentúry Európskej únie pre vesmírny program (EUSPA) a miestnych inštitúcií predstavia pridanú hodnotu, ktorú môžu marockým inštitúciám a zainteresovaným stranám v týchto dvoch sektoroch priniesť hlavné zložky Vesmírneho programu Únie, Galileo, EGNOS a Copernicus.

Termín konania webinára: 29.3.2022, 11:00 – 13:00, online

Jazyk webinára: francúzština, angličtina

PROGRAM

Registrácia

EU Global Action on Space

EU Global Action on Space propaguje Vesmírny program Únie na celom svete a podporuje medzinárodnú spoluprácu s využitím údajov a služieb z vesmíru. Prostredníctvom série cielených tematických podujatí v rôznych globálnych cieľových regiónoch, predstavuje rôzne výhody, ktoré môžu programy Copernicus, EGNOS a Galileo ponúknuť aj mimo EÚ. Taktiež poskytuje celý rad partnerských zdrojov umožňujúcich spoločnostiam a organizáciám z EÚ a mimo nej spolupracovať v oblasti vesmíru aj mimo nej. Cieľom aktivít je rozšíriť a zlepšiť uplatňovanie vesmírneho programu v prospech spoločnosti.

Zdroj: www.eu-global-space.eu, zverejnené: 18.03.2022, autor: kha

Pridať do Google Calendar