Rámcový program
HORIZONT EURÓPA

ERA PORTÁL SLOVENSKO


Začiatok: 30. 01. 2024 10:00

Koniec: 30. 01. 2024 12:00

Typ podujatia: Webinár

Organizátor: Green Deal Support Office

Miesto konania: online




Kancelária pre projekty schválené v rámci poslednej výzvy H2020 Green Deal Call (Green Deal Support Office) organizuje v poradí už 4. webinár, na ktorom predstaví úspešné projekty a možnosti vzájomnej spolupráce a výmeny informácií medzi týmito projektami.

Webinár pod názvom „4th webinar for the GDSO network of multipliers“ sa uskutoční 30. januára 2024 o 10.00 hod. SEČ. Predstavitelia 5 pracovných skupín (5 different thematic Working Groups) predstavia jednotlivé aktivity projektov a ich novinky.

Na podujatie je potrebné sa vopred registrovať.

REGISTRÁCIA

Pre viac informácií o webinári neváhajte a navštívte stránku podujatia.

Kancelária GDSO zahájila zasielanie pravidelného štvrťročného newslettra pre sieť záujemcov – network of multipliers newsletter. Okrem iného sa v ňom dozviete viac informácií o:

  • najnovších výstupoch z GDC projektov,
  • project success stories,
  • aktuálne bežiace a nadchádzajúce udalosti a podujatia.

Tento webinár bude interaktívnym priestorom, kde budú všetci informovaní o všetkých aktivitách, ktoré sa realizujú v rámci projektov Green Deal. Budete mať možnosť vstupovať do diskusie, hovoriť priamo s vedúcimi projektov, dozvedieť sa o posledných úspechov a vyjadriť sa k tomu, o čom by ste chceli počuť na budúcich webinároch.

V prípade záujmu o informácie o projektoch z poslednej výzvy H2020 – the Green Deal projects sa môžete registrovať do siete – network of multipliers a neunikne vám žiadna novinka alebo podujatie, ktoré kancelária GDSO organizuje.

Dôležité odkazy:

Zdroj: GDSO, 8.1. 2024, mit

Pridať do Google Calendar