Rámcový program
HORIZONT EURÓPA

ERA PORTÁL SLOVENSKO


Začiatok: 11. 05. 2021 09:00

Koniec: 13. 05. 2021 13:30

Typ podujatia: Brokerage event

Organizátor: Európska kancelária Cypru v Bruseli, Kancelária NCBR v Bruseli – Business & Science Poland, Slovinské združenie pre podnikanie a výskum, Univerzita Eötvösa Loránda, Národná kancelária pre výskum, vývoj a inovácie Maďarska

Miesto konania: Online




Dňa 11. mája 2021 sa uskutoční podujatie zamerané na Klaster 2: Kultúra, tvorivosť a inkluzívna spoločnosť v programe Horizon Europe pod záštitou cyperských, gréckych, poľských, slovinských a maďarských organizátorov. Toto virtuálne podujatie bude zamerané na výskumnú a inovačnú komunitu zo všetkých piatich krajín. Cieľom podujatia je vybudovať platformu pre všetkých partnerov, na ktorej sa môžu podeliť o svoje nápady, ako aj nájsť si potenciálnych partnerov pre budúce konzorciá v rámci programu Horizon Europe, najmä v oblasti výziev „Inovatívneho výskumu európskeho kultúrneho dedičstva a kultúrneho a kreatívneho priemyslu“.

Prvá časť podujatia bude venovaná klastru 2 v programe Horizon Europe ako aj nadchádzajúcemu Znalostnému a inovačnému spoločenstvu nového Európskeho technologického inštitútu, ktorý je zameraný na kultúrne a kreatívne odvetvia a priemyselné odvetvia.

Počas druhej časti podujatia budete môcť sledovať prezentácie na konkrétne témy v rámci klastra 2. Účastníci sú vyzvaní, aby možným obchodným/výskumným/sociálnym partnerom vyjadrili svoj záujem o konkrétne témy a predstavili nápady pre svoje projekty.

Zaregistrovať sa môžete na tomto odkaze do 6. mája 2021.

Zverejnené 3.5.2021, slord

Pridať do Google Calendar