Rámcový program
HORIZONT EURÓPA

ERA PORTÁL SLOVENSKO


Začiatok: 24. 10. 2024 13:00

Koniec: 24. 10. 2024 14:00

Typ podujatia: Webinár

Organizátor: Národná kancelária Horizontu

Miesto konania: online




Počas nasledujúcej, v poradí už siedmej časti zo série podujatí Na káve s NCPs vám predstavíme aktuálne príležitosti Európskeho inovačného a technologického inštitútu (EIT).

 

Strácate si pri skratkách EIT KIC, RIS, CLC? Na úvod vás zorientujeme a vysvetlíme, ako EIT funguje a aké typy aktivít podporuje. Nevynecháme tiež hlavné novinky a aktuálne výzvy, ako napr. EIT HEI na budovanie inovačných kapacít vo vysokoškolskom vzdelávaní, vytvorenie novej komunity EIT Water a podobne.

 

V spolupráci so spoločnosťou Civitta Slovakia, ktorá pôsobí ako regionálny hub pre EIT Health a EIT Urban Mobility, sa bližšie pozrieme na možnosti podpory, ktoré ponúka EIT pre oblasti zdravotníctva a mestskej mobility.

 

Záver podujatia bude patriť úspešnému projektu realizovanému vďaka podpore EIT. O svoje skúsenosti sa podelí Martin Mudrák, splnomocnenec mesta Košice pre inovácie a ekonomický rozvoj a porozpráva, ako sa podarilo mestu Košice uspieť v programe Rapid Applications for Transport (RAPTOR).

 

Podujatie sa uskutoční online vo štvrtok 24. októbra 2024 v čase od 13:00 do 14:00 h. Bude prebiehať formou Webex videokonferencie a v priebehu celého webinára budete mať možnosť klásť otázky.

 

Zaregistrujte sa na podujatie

 

Odkaz na vysielanie: https://video.nti.sk/join?cejwxoozc2a

 

Podujatím vás budú sprevádzať Peter Szuttor a Monika Brečková z Národnej kancelárie Horizontu.

 

Prehľad uplynulých podujatí zo série Káva s NCPs a plán tém do konca roka 2024

 

 

Zdroj: Národná kancelária Horizontu, 3.10. 2024

 

Pridať do Google Calendar