Rámcový program
HORIZONT EURÓPA

ERA PORTÁL SLOVENSKO

European Statistics Awards

Eurostat vyhlasuje súťaž „Web Intelligence Competition“ v rámci programu European Statistics Awards, ktorá sa začala už v decembri 2022. Cieľom súťaže je stimulovať inovácie v oblasti webovej inteligencie pre európsku štatistiku.

DEDUPLIKAČNÁ VÝZVA sa zameriava na identifikáciu potenciálnych duplicitných pracovných ponúk na webových stránkach ako základnú podmienku na vytváranie vysokokvalitných štatistík z online pracovných inzerátov. Ak viete ako kódovať v Phythone alebo R zaregistrujte sa do 1. marca 2023 a vyskúšajte svoje šance sami alebo s tímom kolegov.

Môžete vyhrať až 10.000 € za cenu za presnosť, 3.000 € za cenu AccuracyPlus a 10.000 € za cenu za reprodukovateľnosť. Za prvé miesto vo všetkých troch kategóriách môže váš tím vyhrať až 23.000 €.

Viac informácií o časovom harmonograme a oceneniach nájdete na webovej stránke Eurostatu. Vyskúšajte svoje šance v tejto súťaži!

Viac informácií o programe European Statistics Awards nájdete na webovej stránke European Statistics Awards alebo v prípade otázok kontaktujte sekretariát European Statistics Awards: info@statistics-awards.eu https://statistics-awards.eu/.

Pozrite si leták k súťaži

Zdroj: European Statistics Awards, 20.12. kas