Rámcový program
HORIZONT EURÓPA

ERA PORTÁL SLOVENSKO

Platforma pre znižovanie rizika energetickej efektívnosti

Európska komisia aktualizovala najväčšiu otvorenú databázu európskych zdrojov na monitorovanie a porovnávanie výkonnosti investícií do energetickej efektívnosti s názvom De-risk Energy Efficiency Platform (DEEP), v ktorej na jednom mieste nájdete dôveryhodné referenčné údaje o rizikách a výhodách investícií do energetickej efektívnosti v budovách a v priemysle. Platforma predstavuje nástroj ako porozumieť týmto rizikám a výhodám investícií do energetickej účinnosti prostredníctvom referenčných údajov.

DG Energy platformu predstaví na špecializovanom webinári s názvom „De-risk Energy Efficiency Platform“ ktorý sa bude konať 14. septembra 2021 od 10:00 hod. Podujatie je vhodné rovnako pre nových ako aj pre skúsených užívateľov databázy. Cieľom podujatia je predstaviť DEEP platformu s dôrazom na nové funkcionality verzie DEEP 2.0, ilustráciou prípadov použitia údajov na investičné porovnávanie a analýzu rizík.

Webinár je určený hlavne pre členov skupiny finančných inštitúcií pre energetickú efektívnosť (EFFIG) a ďalšie zainteresované strany, hlavne finančné inštitúcie.

Deep Webinar

Zdroj: DG Energy, zverejnené 26.7.2021, mit