Národný koordinátor
programu HORIZONT 2020

EIT FOOD School 2019 – Summer workshop on New Product Development

Aktualita

Oblasti
  • Akcie "Marie Skłodowska-Curie"
  • Bezpečná, čistá a efektívne využívaná energia
  • Európska rada pre výskum (ERC)
  • Informačné a komunikačné technológie
  • Opatrenia v oblasti klímy, životné prostredie, efektívne využívanie zdrojov a suroviny
  • Potravinová bezpečnosť, udržateľné poľnohospodárstvo a lesné hospodárstvo, morský a námorný výskum a výskum v oblasti vnútrozemských vôd a biohospodárstvo
  • Prístup k rizikovému financovaniu
  • Šírenie excelentnosti a zvyšovanie účasti
  • Technológie budúcnosti a vznikajúce technológie (FET)
  • Výskumné infraštruktúry
  • Zdravie, demografické zmeny a kvalita života

Ste odborníkom v potravinárskom sektore? Chcete zlepšiť svoje zručnosti v oblasti vývoja nových produktov?

Pozývame Vás, aby ste sa stali jedným z 35 vybraných účastníkov EIT Food Summer School o vývoji nových produktov pre potravinársky priemysel!

Počas intenzívneho 5-dňového workshopu odborníci z oblasti priemyslu Vám predstavia ako vytvoriť a realizovať NPD a tiež poskytnú prehľad o tom, ako zvládnuť konkurenčné požiadavky a obmedzenia projektu..

Nebola by to škola, keby ste len počúvali. Preto sú do simulovaného prostredia zahrnuté workshopy Design Thinking a praktické skúsenosti. Znie to zaujímavo? To nie je všetko! Vďaka spolupráci s lídrami na trhu v potravinárskom sektore zistíte,  kde tieto teórie odrážajú realitu. Dostanete sa k analýze aktuálnych prípadových štúdií NPD, úspechov a neúspechov.

Letnú školu EIT Food Summer School organizujú:

École Polytechnique Fédérale de Lausanne: https://www.epfl.ch/ , Švajčiarsko

Maspex: http://en.maspex.com/, Poľsko

PepsiCo: www.pepsico.com, UK

Technion – Izraelský technologický inštitút: https://www.technion.ac.il/en/home-2/, Izrael

RisingFoodStars: https://www.eitfood.eu/start-ups

Varšavská univerzita : http://en.uw.edu.pl/ Poľsko

Ďalšie informácie: http://timo.wz.uw.edu.pl/summerschool

Prípadne otázky:

Natasa Hurtova, BIO NCP